Vinterlagring av campingvogner, bobiler og båter

7218fe0b-b7ea-4017-a0e1-ed1ba4722de5.jpg


Ta vare på verdiene dine. Unngå kostbare skader på båten, bobilen eller campingvognen din i vinter!

Vi tilbyr innendørs vinterlagring av bobiler, campingvogner og båter i tørre og frostfrie lokaler på Olsvollstranda/Radøy kun 45 minutter fra Bergen og under 30 minutter fra Åsane.

  • Inngjerdet og låst område

  • 24 timers kameraovervåking

  • Alarmsystem både ute og inne.

  • Brannvarslingsanlegg 

Priser og info finner du på www.fgb-radoy.no

Besøk oss på Caravanmessen 14-17 september

I år vil du finne Fritidsgården AS på Caravanmessen på Lillestrøm 14-17 september. Vi vil være på stand A01-01 sammen med SoliferPolar og du vil få se mange spennende 2018-nyheter utstilt.
Både Solifer og Polar kommer med spennende nyheter i 2018 og på messen kan du se nyhetene på nært hold.

Bybobil fra Solifer

En av nyhetene vi har store forhåpninger til er den nye bybobilen fra Solifer. Dette er en modell som hittil har manglet i Solifers modellutvalg men som nå endelig blir tilgjengelig. Vi har allerede sikret oss denne for levering så snart den er tilgjengelig.

Helintegrert Solifer Action

Action-serien kommer med to helintegrerte modeller i 2018. Dette blir en innstegsmodell for deg som ønsker en rimeligere helintegrert bil uten å fire på kvaliteten. Planløsningen blir identisk med to av Action-seriens delintegrerte biler, men med senkeseng foran. Vi har selvfølgelig sikret oss biler for levering så snart de er tilgjengelig.

For informasjon om åpningstider mm for messen kan du se Caravanmessens nettsider.

Kan du ikke komme?

Vi vil selvfølgelig holde åpent i Blindheimsvegen 91 selv om det er caravanmesse. Vi har nye og brukte biler og vogner utstilt i mange prisklasser.

Ny salgsrekord – Bobil er trendy som aldri før

Ny salgsrekord – Bobil er trendy som aldri før

Campinglivet handler i dag om opplevelser, fleksibilitet og komfort, i eksklusive «hytter» på hjul. Aldri før er det solgt like mange bobiler i Norge, og ferieformen blir stadig mer populær blant landets befolkning.

Det norske folk har virkelig fått øynene opp campinglivets gleder. Aldri før har salget av bobiler og campingvogner vært like høyt, og det i en bransje hvor pilene har pekt oppover i lang tid. Helt siden starten av 2000-tallet har salget av de motoriserte hyttene vært i kraftig vekst, og i fjor økte salget med over 10%.