2018-katalogen fra Polar er kommet. Se hva som er nytt.

Polar2018-600.jpg

Polar har bygget campingvogner siden 1964. De er bygget med stor presisjon, ekstrem nøyaktighet og stolthet. En Polar vogn er et stykke håndverk. De er i hovedsak håndbygget på Polars moderne fabrikk i Dorotea i Norrland.

Ambisjonen er at hver vogn Polar bygger skal være markedets beste. Denne ambisjonen nåes gjennom viljen til å gjøre en god jobb, et godt fellesskap og ekstrem testing av hver enkelt vogn. Beviset på at en har lykkes er at hele 80% av alle Polar-vogner som noensinne har blitt bygget fremdeles ruller på veiene og gir sine eiere gode ferieopplevelser.

På fabrikken i Dorotea pågår et konstant utviklingsarbeid der det tas fram nye innovative løsninger og designes nye innredninger. 2018-nyhetene kan både sees og føles, og består av nytt interiør og nye smarte funksjoner.

Kolleksjonen består av 8 vogner og 46 planløsninger. Her er et uvalg av nyhetene i 2018:

Modellserier
Årets største nyhet og forandring er måten du skaper din unike Polar-vogn på. Når du har valgt vogn og planløsning kan du velge blant tre modellserier – Original, Selected eller Customized. Hver modell inneholder nøye utvalgt utstyr og innredning og deretter kan du velge fritt blant et utvalg av tilleggsutstyr. Se mer om dette i katalogen.

Skotørk med dryppfat
I skoskapet ved inngangsdøren er det utviklet en smart løsning for å tørke våte sko.

Vrilås
Alle garderobedører i seriene Selected og Customized har nå vrilås.

Nytt dusjkabinett
Planløsninger med fullbredde baderom har nå et nytt dusjkabinett med mer moderne design.

Led-belysning
I seriene Selected og Customized er det nå led-belysning i alle garderober og lasteluker under seng.

Bredere lasteluke
På de fleste vognene kan du nå få en bredere lasteluke som ekstrautstyr. Dette gjør det lettere å plassere utemøbler.

Ny nakkestøtte
Nydesignet nakkestøtte som enkelt kan justeres til ønsket posisjon. Festes med borrelås på baksiden av putene.

Nye sofaputer
Ergonomiske sofaputer med ny design gir større sitteflate og mer behagelig ryggstøtte. Putene er også helt uten knapper for økt komfort.

Last ned katalogen fra linken under og finn din nye drømmevogn.
Du er også velkommen til å besøke oss på stand A01-01 på Norges største Bobil og Caravanmesse som avholdes på Lillestrøm den 14.-17. september. Der vil du kunne se et utvalg av nyhetene fra Polar utstilt.

Polar Katalog 2018 (39MB)