Spennende 2018-nyheter fra Solifer på Caravanmessen

Årets caravanmesse var en suksess med ny publikumsrekord. Mer enn 18000 besøkende fant veien til Lillestrøm og mange av disse var innom SoliferPolars store stand der 2018-modellene ble vist fram, og der Tom fra Fritidsgården var til stede gjennom hele helgen.

CityMesse-600.jpg

I år knyttet det seg stor spenning til to nye modeller fra Solifer som skulle vises for første gang på messen. Dette var den helintegrerte Solifer Traveling og bybobilen City. Disse vil utvide Solifers allerede rikholdige modellspekter og gjøre det enda lettere å finne en bobil som er den rette for deg.

Solifer Traveling

Denne nye helintegrerte modellen kommer i to varianter, I738 og I742. Begge er basert på Solifers Action-serie og deler hoveddelen av interiøret med T738 og T742, men har helintegrert front med senkeseng. Bilene har samme lengde som Action-serien, men er 1 cm bredere og 4 cm høyere.

Solifer Traveling i738

Solifer Traveling i738

Bilenes egenvekt er 2950 kg før påmontert utstyr, så her er det mulig å få en komfortabel helintegrert bil innenfor 3500 kg. Oppgradering til 3850 kg er selvsagt mulig. Traveling-serien har et elegant, lyst og trivelig interiør og en behagelig startpris på 869000 kr.
Fritidsgården solgte den første Traveling allerede under messen, og vi har bestilt flere som kommer inn til oss så snart de er leveringsklare i 2018.

Solifer City

Den andre nyheten fra Solifer var bybobilen City. Denne skal tilbys i 4 varianter, men kun en av disse var utstilt på messen. Dette var City 640 og bildene her er hentet fra denne. Fritidsgården har selvfølgelig bestilt inn City, og vi har store forhåpninger til denne bilen. Prisene for City vil starte på 699000 kr.

Bilen blir levert i flere varianter og Fritidsgården vil ta inn de som er mest relevante med hensyn til lengde og planløsning.

Solifer Action

Action er Solifers og Fritidsgårdens storselger. Denne praktiske og solide modellen har kun gjennomgått mindre endringer for 2018. Nye interiørfarger er kommet, og en del praktiske detaljer er forbedret på enkelte av modellene.
Fritidsgården har allerede fått en 2018 T738 på tunet, så det er bare å komme og kikke.

Andre modeller

For modellene Camp, Emotion og Finlandia er det kun mindre forandringer for 2018.

Solifer Nordica

Den største forandringen i Solifers campingvognserie Nordica er at fra 2018 er modellbetegnelsene endret slik at de nå på en bedre måte gjenspeiler vognens størrelse. Solifer har lang erfaring med å levere gode campingvogner til uslåelige priser og med 2018-modellene videreføres denne tradisjonen.

Polar

Polars rikholdige campingvognprogram for 2018 ble også vist fra på messen. Årets største nyhet og forandring er måten du skaper din unike Polar-vogn på. Når du har valgt vogn og planløsning kan du velge blant tre modellserier – Original, Selected eller Customized. Hver modell inneholder nøye utvalgt utstyr og innredning og deretter kan du velge fritt blant et utvalg av tilleggsutstyr. Finn ut mer om 2018-nyhetene fra Polar her.

Se bilene og vognene hos oss

Som nevnt har vi allerede fått inn en 2018 modell av Solifer Action T738. Vi har bestilt et bredt utvalg av biler og vogner fra Solifer for levering til vår utstilling så snart de blir tilgjengelige. Vårt mål for 2018 ar å ha så godt som hele modellspekteret fra Solifer i vår utstilling. Vi har også planer om å få inn en demovogn fra Polar. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å få vite mer om 2018-modellene fra Solifer og Polar.

Solifer City 640

Solifer City 640