Vi utvider vår nettbutikk med utstyr fra Caravan Supply

nettbutikk (1).jpg

I 2018 øker Fritidsgården Bergen AS sin satsning på utstyr til bobil og campingvogn. Gjennom vårt samarbeid med Caravan Supply AS kan vi nå tilby et øket vareutvalg i butikken pluss at hele vareutvalget fra Caravan Supplys omfattende katalog tilgjengelig i vår nettbutikk.

FGB-steffen-round-100-2.png

Vi har samarbeidet med Caravan Supply i flere år, og dette samarbeidet har fungert utmerket, sier Steffen Skår, daglig leder hos Fritidsgården Bergen AS. Caravan Supply har i disse årene vært gode på rask levering, de har et godt vareutvalg og varene holder god kvalitet, sier han.

Fritidsgården Bergen AS driver nettbutikken Eurofritid som hittil i hovedsak har levert servicedeler til båtmotorer til kunder over hele landet. Det er i denne nettbutikken vareutvalget nå utvides med hele Caravan Supplys varekatalog.

Kundegruppene båt og camping har mye til felles, og denne nettbutikken er allerede godt etablert med en stor kundemasse. Eurofritids nettbutikk har i alle år vært kjent for rask levering, og bestillinger som ankommer før kl 1400 blir som hovedregel pakket og sendt samme dag. Posten henter hos oss daglig og sørger for at varene kommer raskt fram til kjøperne.

Denne leveringskvaliteten ønsker vi å videreføre til også å gjelde utstyrsleveranser til campingkundene våre, sier Skår, og legger til at om det er varer vi ikke har på lager, så blir disse umiddelbart bestilt fra Caravan Supply og de ankommer dermed vårt lager etter bare 1-2 dager.

Nettbutikken vil tilby fri frakt på kjøp over kr 2000,- (unntatt varer med stort volum som markiser mm), og om du bor i nærheten av oss er det også mulig å hente bestilte varer i butikk.

I tillegg har vi definert en del forbruksprodukter, bl.a. fra Thetford som vi er blant de billigste i landet på.

Du finner nettbutikken her: Fritidsgården Nettbutikk