Skal du selge bobil eller campingvogn?

Har du en bobil eller campingvogn stående som bare samler støv, men orker ikke tanken på alt arbeidet med annonsering, visninger, klargjøring osv.?

Vi kan hjelpe deg i salgsprosessen! Vi blir enige om hvilken pris som er fornuftig å sette på salgsobjektet og beregner oss en provisjon ut i fra salgssummen. Dersom du ønsker å hente ut salgsobjektet før det er solgt, betaler du kun for annonser og eventuelt arbeid som er utført. Selger du gjennom oss, drar du nytte av vår erfaring med annonsering, teknisk gjennomgang av enheten samt vår utmerkede beliggenhet helt inntil E16.

Vi kan også ta din bobil eller campingvogn i innbytte dersom du kjøper ny eller brukt bobil eller campingvogn hos oss eller vi kan kjøpe din bobil eller campingvogn dersom du ønsker oppgjør på dagen.


Profesjonelt

Din bobil eller campingvogn blir håndtert av våre erfarne salgsmedarbeidere som sørger for at den blir tatt godt vare på og presentert på beste mulige måte til potensielle kjøpere.

Trygt

Vi hjelper ny kjøper med finansiering dersom det er ønsket, og vi sørger for at bilen blir betalt.  Dette sikrer et raskt og trygt oppgjør til deg som selger.

Enkelt

Vi sørger for klargjøring, annonsering og visning av bobilen eller campingvognen. I tillegg står den godt eksponert i landlige omgivelser ved E16. Vi når ut til kjøpere fra hele landet.

Effektivt

I 2018 var gjennomsnittlig tid det tok fra en brukt bobil eller campingvogn ble lagt ut for salg hos oss til den var solgt, tre og en halv uke.

2018solgt1-400x211.jpg
2018solgt2-400x211.jpg
 

Ønsker du å bli kontaktet vedrørende salg?

Fyll ut navn og kontaktinfo, samt detaljer om bilen eller campingvognen i skjemaet, og trykk «Send».

Vi kontakter deg i løpet av kort tid. All informasjon du sender vil bli behandlet raskt og konfidensielt, og denne forespørselen er selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn *
Navn