Solifer2018-02-16T13:57:03+00:00

Uansett hvilke eventyrlige opplevelser du legger opp til, har Solifer konstruert campingvogner og bobiler som passer for deg – og målet er at du skal oppdage enda mer! En stor dose nysgjerrighet og lang erfaring med å bygge «hjem på hjul» er hemmeligheten bak modellene fra Solifer.
Indrodusjonen av de helt nye seriene Traveling og City, gjør at du nå kan finne en bobil for et hvert behov blant 2018-modellene fra Solifer

Fritidsgården Bergen AS er vestlandets største Solifer-forhandler og du er velkommen til oss for å se utvalget og ta en prøvetur.

Solifer Action tilbyr prisvennlige kjøretøy med varierte interiørløsninger. Elektrisk gulvvarme og isolert gråvanntank gir gode vinteregenskaper og en robust bobil som tåler alt slags vær.

Pris fra kr 745.000,-

Les mer om Action


Solifers helt nye Traveling er en bil som passer både for deg som ønsker din første helintegrerte bobil og for deg som er en erfaren bobilist. Bilen har god plassutnyttelse og romslig interiør.

Pris fra kr 869.000,-

Les mer om Traveling


Solifers nye bybobil er perfekt for deg som ønsker en kompakt bobil som fungerer like godt på fjellet som i byen. Solifers velkjente kvalitet sørger for trygghet for deg som bobilkjøper.

Pris fra kr 699.000,-

Les mer om City


Solifer Camp kjennetegnes av en nedfellbar dobbeltseng over sittegruppen. En perfekt løsning om du trenger mange soveplasser, og enkelt vil kunne stue dem bort når de ikke er i bruk.

Pris fra kr 849.000,-

Les mer om Camp


Solifer Emotion består av en serie velutstyrte halvintegrerte bobiler, som setter dine ønsker for lasteluke og sengeplass i sentrum. Fremre sittegruppe er nedfellbar for flere sengeplasser.

Pris fra kr 855.000,-

Les mer om Emotion


Solifer Finlandia er en romslig helintegrert bil med stilfulle interiørløsninger, separat dusj og toalett, fantastisk sovekomfort og meget god plass til både folk og bagasje.

Pris fra kr 1.029.000,-

Les mer om Finlandia


Med Solifer Nordica får du veldig mye campingvogn til en uslåelig pris. Her får du stil, komfort, funksjonalitet og hygge. Med Nordica vil vi gjøre campinglivet tilgjengelig for enda flere!

Pris fra kr 225.000,-

Les mer om Nordica