soliferlogo-FGB-1.png

Uansett hvilke eventyrlige opplevelser du legger opp til, har Solifer konstruert campingvogner og bobiler som passer for deg – og målet er at du skal oppdage enda mer! En stor dose nysgjerrighet og lang erfaring med å bygge «hjem på hjul» er hemmeligheten bak modellene fra Solifer. Introduksjonen av de helt nye seriene Traveling og City, gjør at du nå kan finne en bobil for et hvert behov blant årets modeller fra Solifer

Fritidsgården Bergen AS er vestlandets største Solifer-forhandler og du er velkommen til oss for å se utvalget og ta en prøvetur.

Action2018.png

Solifer Action tilbyr prisvennlige kjøretøy med varierte interiørløsninger. Elektrisk gulvvarme og isolert gråvanntank gir gode vinteregenskaper og en robust bobil som tåler alt slags vær.

Pris fra kr 770.000,-

Traveling2018.png

Solifers helt nye Traveling er en bil som passer både for deg som ønsker din første helintegrerte bobil og for deg som er en erfaren bobilist. Bilen har god plassutnyttelse og romslig interiør.

Pris fra kr 920.000,-

City2018.png

Solifers nye bybobil er perfekt for deg som ønsker en kompakt bobil som fungerer like godt på fjellet som i byen. Solifers velkjente kvalitet sørger for trygghet for deg som bobilkjøper.

Pris fra kr 679.000,-

 
Emotion2018.png

Solifer Emotion består av en serie velutstyrte halvintegrerte bobiler, som setter dine ønsker for lasteluke og sengeplass i sentrum. Fremre sittegruppe er nedfellbar for flere sengeplasser.

Pris fra kr 949.000,-

Finlandia2018.png

Solifer Finlandia er en romslig helintegrert bil med stilfulle interiørløsninger, separat dusj og toalett, fantastisk sovekomfort og meget god plass til både folk og bagasje.

Pris fra kr 1.130.000,-

Nordica2018.png

Med Solifer Nordica får du veldig mye campingvogn til en uslåelig pris. Her får du stil, komfort, funksjonalitet og hygge. Nordica gjør campinglivet tilgjengelig for enda flere!

Pris fra kr 245.000,-