Fritidsgården Bergen AS tilbyr selgere og kjøpere av campingvogner og bobiler et profesjonelt mellomledd i salgsprosessen.

Bedriftens hovedgeskjeft er klargjøring, lagring og kommisjonssalg av brukte campingvogner og bobiler.

Vi er også forhandler av Solifer og Polar bobiler og campingvogner, og tilbyr et bredt utvalg av rekvisita fra sortimentet til Caravan Supply.

Stikk gjerne innom for å slå av en prat over en kopp kaffe, og kanskje ta en uforpliktende titt på vognene eller bilene på tunet.

FGB-plassen-500.jpg
FGB-steffen-round-100-2.png

Steffen Skår håndterer salg av nye og brukte bobiler og campingvogner.
Kontakt ham på telefon 55 39 81 50 eller på mobil 99 10 68 34.

 
FGB-logo-solifer-100.jpg

Vi er forhandler av Solifer bobiler og campingvogner. Kom innom eller ta kontakt med Steffen hvis du vil se modellene vi har utstilt, eller ønsker mer informasjon om Solifer.

 
FGB-casu-150.png

Vår leverandør på utstyr og rekvisita er Caravan Supply AS. Vi har noe av deres rikholdige sortimente på lager og det vi ikke har skaffes på få dager. Se hele sortimentet på nettsidene til Caravan Supply.

fgb-eurofritid-150.jpg

Vi driver også nettstedet eurofritid.no hvor du finner et stort utvalg av reservedeler til båtmotorer, samt rekvisita til båter, campingvogner og bobiler. Utstyret kan selvsagt også kjøpes i vår butikk på Nyborg. Telefon delelager: 55 33 58 00